Skip Navigation Links
Webfaqja www.stat.gov.mk përdorë biskota të cilat janë të nevojshme për funksionalitetin e plotë të faqes. Me prezencën tuaj në webfaqen tonë nënkupton që ju pajtoheni lidhur me përdorimin e këtyre biskotave. Për detaje më të hollësishme lexoni Politikën për biskota.

Webfaqa është në përpunim e sipër...
 Publikimet e fundit

Indeksi i qarkullimit në industri, gusht 2021
15.10.2021

Sipas të dhënave të Entit shtetëror të statistikës, indeksi i përgjithshëm i qarkullimit në industri gjatë muajit gusht 2021, krahasuar me periudhën e njejtë të vitit paraprak është 107.5.

Sipas grupeve kryesore industriale, qarkullimi i përgjithshëm në industri gjatë muajit gusht 2021, krahasuar me periudhën e njejtë të vitit paraprak,...   102


Indeksi i çmimeve në bujqësi, shtator 2021
15.10.2021

Sipas të dhënave të Entit shtetëror të statistikës, Indeksi i çmimeve në bujqësi gjatë muajit shtator të vitit 2021, krahasuar me periudhën e njejtë nga viti paraprak, tek imputi është rritur për 12.8 %, ndërsa tek autputi rritja është për 1.6 %.

Në shtator të vitit 2021, krahasuar me muajin...   43

 Publikimet e rradhës
     
19.10.2021Bilanci energjetik - дефинитивни податоци2019
20.10.2021Bilanci energjetik - претходни податоци2020
22.10.2021Paga mesatare mujore bruto për puntorë08.2021
22.10.2021Statistikat strukturore të biznesit - претходни податоци2020
25.10.2021Energjia, të dhëna mujore - претходни податоци08.2021
28.10.2021Indeksi i çmimeve të shitjes së prodhuesve të prodhimeve industriale në tregun vendor09.2021
29.10.2021Indeksi i numrit të punëtorëve në industri09.2021
29.10.2021Indeksi i prodhimeve industriale09.2021
29.10.2021Përdorimi i teknologjive të informacionit dhe komunikimit te subjektet afariste2021


   Librat e fundit


   
30.09.2021

  ...
 
HyperLink   
31.08.2021

  ...
 
HyperLink   
31.08.2021

  ...
 
HyperLink   
30.07.2021

  ...
 
HyperLink


Video dhe materiale promovuese
© Enti shtetëror për statistikë