+A   |  -A
Skip Navigation LinksНасловна Публикации
   Последни објавени публикации

  Месечен статистички извештај  
  четврток, 30 септември 2021

 

Месечниот статистички извештај е едно од најстарите изданија на Државниот завод за статистика во кое се објавуваат податоци за изминатиот месец, како и статистички...
 
  HyperLink  Потрошувачка на енергенти во домаќинствата, 2019 
  вторник, 31 август 2021

 

Државниот завод за статистика во публикацијата „Потрошувачка на енергенти во домаќинствата, 2019 година“ ги презентира резултатите од Анкетата за потрошувачката на енергенти во домаќинствата,...
 
  HyperLink  Месечен статистички извештај  
  вторник, 31 август 2021

 

Месечниот статистички извештај е едно од најстарите изданија на Државниот завод за статистика во кое се објавуваат податоци за изминатиот месец, како и статистички...
 
  HyperLink
Останати публикацииДатум
Месечен статистички извештај , 07.202130.07.2021
Месечен статистички извештај , 06.2021, 06.202130.06.2021
Северна Македонија во бројки, 202121.06.2021
Месечен статистички извештај , 05.2021, 05.202131.05.2021
Месечен статистички извештај, 04.202129.04.2021
Месечен статистички извештај , 03.202131.03.2021
Жените и мажите во Северна Македонија, 202005.03.2021
Месечен статистички извештај , 02.2021, 02.202126.02.2021
Месечен статистички извештај , 01.202129.01.2021
Социјална заштита на деца, млади и возрасни лица, 201925.01.2021
Месечен статистички извештај, 12.202029.12.2020
МакСтат избор, 202029.12.2020
Месечен статистички извештај , 11.202030.11.2020
Месечен статистички извештај , 10.2020, 10.202030.10.2020
Статистички годишник, 2020, 202029.10.2020
Регионите во Република Северна Македонија, 2020, 202026.10.2020
Предизвици на официјалната статистика во ерата на глобализација и дигитализација, 202020.10.2020
Запишани студенти на додипломски студии, 2019/202030.09.2020
Месечен статистички извештај , 09.202030.09.2020
Месечен статистички извештај , 08.202031.08.2020
12345678910...

 © Државен завод за статистика